سخنگوی وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پروازهای عبوری بین المللی باز است، از تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (دوشنبه، ۹ تیرماه) خبر داد.

وی گفت: از همه هم میهنان درخواست می شود از مراجعه به فرودگاه های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور از جمله فرودگاه مهرآباد و فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پروازها را فقط از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.
وی تاکید کرد: انجام پرواز از به فرودگاه های شمال، جنوب و غرب کشور، مهرآباد و امام خمینی (ره) در حال حاضر مجاز نیست، لذا هموطنان اقدام به خرید بلیت در این مسیرها نکنند.
اخوان تاکید کرد: وضعیت سایر فرودگاه ها و فضاهای پروازی کشور همچنان تحت بررسی است و هرگونه تغییر در وضعیت عملیاتی فرودگاه های کشور و مسیرهای پروازی، از طریق سایت رسمی سازمان هواپیمایی کشوری (به نشانی www.caa.gov.ir) و نیز رسانه ملی و رسانه های معتبر کشور به آگاهی عموم خواهد رسید.
تمامی پروازهای مهرآباد و امام(ره) تا اطلاع ثانوی لغو شد